Начинки
Жаклін
Повітряний бісквіт в поєднанні з ніжним кремом пломбір, кремом брюле, шоколадною пастою і кавово-карамельним суфле
Жаклін з шоколадним бісквітом
Повітряний шоколадний бісквіт в поєднанні з ніжним кремом пломбір, кремом брюле, шоколадною пастою і кавово-карамельним суфле
Чорнослив
Шоколадний бісквіт, ніжний крем з додаванням маскарпоне, шматочки чорносливу, шоколадна крихта.
Торт Лімончелло
Ніжний бісквіт в поєднанні крему з додаванням маскарпоне і прошарку з лимонного курду.
Торт Чотири зустрічі
Класичне поєднання різних коржів з 4 різними наповнювачами: родзинки, шоколад, мак і волоські горіхи, вершковий крем
Торт Буржуа
Ніжний світлий бісквіт з абрикосовим курдом, персиком, карамеллю і кремом пломбір
Королівство мрій
Пухнастий бісквіт в поєднанні з ніжним кремом пломбір з додаванням маскарпоне. У нижньому прошарку в'ялений чорнослив з вишнею, в верхньому, чорнослив з мигдальними пластівцями.
Ізабель
Коржі з ніжного бісквіту, повітряний крем з додаванням маскарпоне, прошарок вишневого конфітюру з шматочками вишні.
Лимонний торт.
М'які і ніжні коржі, повітряний білково-заварний крем з майже невідчутними нотками лимона.
Торт Неаполітанка
Ніжний бісквіт в поєднанні з кавово-карамельним суфле. Бісквіт зволожений кавою з коньяком.
Торт Зимова вишня
Пухнастий бісквіт з кремом Пломбір, вишнею і вишневим топінгом.
Торт Прага
Найніжніші шоколадні коржі, зволожені коньяком, масляний і вершковий крема, поєднані в один.
Абрикосовий поцілунок
Ніжні, що чергуються, маковий і шифоновий бісквіти, масляно-заварний крем, прошарок з желе з абрикосовим конфітюром, крем пломбір з шоколадними чіпсами.
*Може бути без маку
Торт Марокканський з кавою
Ніжний шоколадний бісквіт в поєднанні з повітряним кавово-карамельним суфле. Бісквіт зволожений кавою з коньяком
Торт Фруктовий мікс
Ніжний світлий шифоновий бісквіт, що чергується з кремами: вершково-сирним з персиком, кремом пломбір з шматочками банана і карамельним топінгом.
Банановий рай
Найніжніші шоколадні коржі, повітряний, шовковистий, вершковий крем з шматочками банана і шматочками м’якої карамелі.
Полуничний поцілунок
Ніжні, що чергуються, маковий і шифоновий бісквіти, масляно-заварний крем, прошарок з желе з полуничним пюре, крем пломбір. *Може бути без маку
Полуничний мікс
Ніжний світлий шифоновий бісквіт, що чергується з кремами: вершково-сирним з полуницею і полуничним топінгом, кремом пломбір з шматочками полуниці.
Торт Буржуй
Коржі з ніжного бісквіту, поєднані повітряним кремом Пломбір з шматочками консервованого персика та карамельним топінгом.
Шоколадно-полуничний мікс
Ніжний шоколадний бісквіт, що чергується з кремами: вершково-сирним з полуницею і полуничним топінгом, кремом пломбір з шматочками полуниці.
Капучино з лікером Бейліз і нотками кави.
Поєднання шоколадного бісквіта і повітряного пташиного молока з вишуканим смаком капучіно. Верх прикрашений кремом гляссе і шоколадними кавовими зернами.
*Бісквіт, за бажанням, може бути білим.
Торт Апельсинове захоплення
Бісквітні коржі на основі апельсинового і мандаринового фрешу, сирно-вершковий крем із шматочками персика і цедрою мандарина, крем пломбір.
Торт Молочна дівчинка з шматочками полуниці
Ніжні коржі на згущеному молоці з повітряним кремом на основі вершків, шматочки полуниці.
Торт Молочна дівчинка з вишнею
Ніжні коржі на згущеному молоці з повітряним кремом на основі вершків, вишня, маринована в сиропі.
Медово-листковий торт АРЛЕКІН
Поєднання медових коржів і коржів «Наполеон», з'єднаних прошарками крему «Шарлот» з вареним згущеним молоком і кремом на основі вершків.
*За бажанням, медовий корж, може бути зволожений коньяком і посипаний горіхами.
Торт Ранкова Роса
М'яке біле і шоколадне тісто, сирні кульки зі смаком Рафаелло, крем Пломбір.
Торт Пташине молоко
Ніжні шоколадні коржі з найніжнішим прошарком суфле "пташине молоко".
*Може бути з білим бісквітом
Торт Беатріче
Ніжний шифоновий бісквіт, крем на основі вершків і крем глясе з шоколадом і халвою.
Торт Рожева хмара
Ніжні коржі бісквіту з'єднані сирно-вершковим кремом, полуничним топінгом і шматочками полуниці.
Кавово-горіховий торт
Ніжний бісквіт, зволожений кавою, корж з бізе з лісовими горіхами, крем на основі вершків і крем глясе з шоколадом і халвою.
Торт Мелман
Ніжні пісочні коржі з кремами пломбір і глясе, з додаванням родзинок, маринованої у коньяку вишні.
Торт Глясе
Ніжні бісквітні коржі, покриті тонким прошарком желе, кремом глясе з додаванням маринованої в сиропі вишні.
Торт Марсіянин
М'які пісочні коржі з нугою, з додаванням крему іриска
Пісочне блаженство
Поєднання пісочних коржів з ніжним кремом глясе.
Оксамитово-шоколадний торт
Ніжний шоколадний оксамитовий бісквіт, з ароматом шоколаду, масляно-вершковим кремом, прошарками з шоколадної пасти.
Торт Рафаелло або Зимова казка
Ніжний бісквіт, крем пломбір, кокосова стружка, у верхньому прошарку крему паста «Рафаелло», мигдаль
Трюфальє
Найніжніші коржі з додаванням чорного шоколаду, зволожені коньяком, вершковий крем з елементами пасти "білий трюфель". *Може бути без зволоження
Кавовий трюфель
Найніжніші шоколадно-кавові коржі, повітряний, шовковистий, вершковий крем з елементами карамелі.
Трюфельний
Ніжний шоколадний торт, повітряний несолодкий бісквіт, масляно-вершковий крем з додаванням шоколаду, Нутеллою, зволожений кавою з коньяком.
* Може бути без просочення
Торт фруктовий мікс з чорницею і шматочками желе
Ніжний ванільний бісквіт, поєднаний кремами Пломбір з корицею, Пломбір з м'ятою, жельованою чорницею, вишнею і шматочками желе.
Торт Снікерс
Найніжніші маковий і горіховий (арахіс і фундук) шоколадні бісквіти з кремом іриска і кремово-карамельним прошарком з крекером.
Медовик
Найніжніші медові коржі з кремом Пломбір.
*За бажанням можна додати фрукти або карамелізовані горіхи
Торт Королівський каприз з карамельним смаком
Коржі з ніжного шифонового бісквіта, корж з бізе з горіхами, поєднані між собою кремами іриска і карамельний пудинг.
Торт П'яна вишня або Вишня під шафе.
Шоколадний бісквіт зволожений коньяком, прошарок зі шматочків бісквіта зі смаком мигдалю і найніжнішим масляним кремом з вишнями.
Торт Рафаель
Шоколадний, вологий бісквіт зі смаком кокосового лікеру Малібу, заварний крем, сирно-шоколадні шматочки і шматочки чорносливу.
*За бажанням, замість заварного крему, крем Пломбір
По мотивам "Ferrero Roche".
Шоко бісквіт, зволожений міцною кавою з кремoм з повітряних вершків зі згущеним молоком, горіховою пастою нутелла, шматочками тонкого чорного шоколаду, прошарком з вафель і карамелізованими горіхами.
Торт Королівський каприз з кавовим смаком.
Коржі з ніжного шифонового бісквіта, корж з бізе з горіхами, поєднані між собою кремами іриска і кавовий пудинг.
Торт Шварцвальд
Ніжний шоколадний бісквіт з кремом пломбір, вишнею і вишневим топінгом.
Торт Вишнева насолода
Поєднання шоколадного і ванільного бісквіту, вершково-сметанний крем, в'ялена вишня і вишня, уварена в сиропі.
Червоний оксамит
Червоний пишний, пористий бісквіт з кремом зі збитих вершків з додаванням вершкового крем-сиру Маскарпоне.
Імбирно-медові розписні пряники
Дуже смачні і ароматні пряники ручної роботи. Поверхня пряників покрита і розписана білковою глазур'ю.
Шифоновий капкейк і шоколадний міні капкейк
Зволожені кавовим лікером, карамельним топінгом, кремом пломбір і солодкою ікрою.
Тістечко Макарони(macaron)
Маленьке кругле тістечко з мигдального борошна, з додаванням шоколаду, ванілі, кави, фісташок, малини, вишні, лимона і ін. фруктів.
Заварні тістечка
В шоколадній глазурі з масляним / вершковим або заварним кремом на вибір.
Печиво Кавунові дольки
М'яке ароматне пісочне печиво з родзинками.
Кейк попси (cake pops).
Кейк попси - мініатюрні тістечка на паличці, що складаються з бісквітного тіста або бісквітної крихти з кремом, залиті шоколадною глазур'ю.
Студия по созданию сайтов "Бриз"